VoIP

Wilt u besparen op uw telefonie? Bellen via VoIP heeft veel voordelen. Flexibiliteit en kostenbesparing zijn daarvan de grootste.

VoIP bellen is mogelijk met behulp van de eigen telefooncentrale of met een telefooncentrale in de cloud. Flexcom levert VoIP telefonie voor de zakelijke markt. Bellen via VoIP is niet alleen een stuk voordeliger; het geeft uw organisatie ook meer mogelijkheden. VoIP telefonie maakt uw organisatie daardoor beter bereikbaar. 

Wilt u als organisatie gebruik maken van VoIP telefonie, dan zijn er twee mogelijkheden: telefonie via een 'hosted platform' of via een eigen 'VoIP centrale'. Bij hosted VoIP maakt u gebruik van een stukje van ons telefonieplatform. Flexcom verzorgt het onderhoud en de upgrades waardoor u de meest moderne faciliteiten tot uw beschikking heeft.  

Bent u in het bezit van een IP-centrale en is uw apparatuur nog niet aan vervanging toe maar wilt u wel besparen op uw telefoonrekening? Dat is mogelijk door over te stappen van een ISDN-lijn naar een SIP-trunk. Er verandert dan niets aan uw telefonie omgeving of functionaliteiten. 
Wij kijken graag of uw apparatuur geschikt is en wat wij voor u kunnen besparen. 

 

 

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding