SRS Personeel

Wij spraken met Jan Willem Verlek over zijn ervaring met Flexcom. Jan Willem is directeur van SRS Personeel, dé partner voor MKB- en grootbedrijven die op zoek zijn naar (tijdelijk) personeel.

“De keuze voor Flexcom werd beïnvloed door het prettige contact gedurende het offertetraject en een scherp aanbod dat aan onze behoeften voldeed”.

Wat was je uitdaging voordat jullie onze diensten/producten gingen gebruiken?

“Voor telefonie (vast/mobiel) en internet werkten wij met twee verschillende leveranciers. Dit resulteerde niet alleen in extra kosten, maar ook in het ontbreken van persoonlijk contact en korte lijnen, iets wat voor ons van essentieel belang is.”

Hoe heeft onze oplossing bijgedragen aan het oplossen van deze uitdaging?

“Met Flexcom hebben we nu slechts één aanspreekpunt, wat heeft geleid tot een efficiëntere communicatie. De reactietijd is snel en de prijs is scherp, waardoor we niet alleen kosten besparen maar ook genieten van een gestroomlijnde service.”

Waarom heb je voor Flexcom gekozen?

“De keuze voor Flexcom werd beïnvloed door het prettige contact gedurende het offertetraject en een scherp aanbod dat aan onze behoeften voldeed”.

De accountmanager van SRS Personeel is Joost Janssen. Hij zegt hierover:

“In het offertetraject heb ik gekeken naar een oplossing waarbij we met één provider alle uitdagingen van de klant konden oplossen. Hiermee realiseerden wij niet alleen een scherpe prijs, maar ook een verbetering qua stabiliteit en bereikbaarheid.”

Hoe zou je de werkzaamheden die zijn uitgevoerd beoordelen? Wat viel op, wat viel er tegen?

Jan Willem geeft aan dat de omzetting van diensten snel en soepel verliep.
”We werden goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en waren tevreden met de uitvoering ervan. Flexcom viel op door hun efficiëntie en transparante communicatie, zonder enige tegenvaller.”

Het is fijn dat de waarden, die SRS Personeel belangrijk vindt voor hun eigen klanten en zoekt in hun leveranciers, gevonden werd bij Flexcom.

Over SRS Personeel:

SRS Personeel is als uitzendbureau toegewijd aan het leveren van arbeidskrachten voor praktisch en vaktechnisch werk.

Hun opdrachtgevers zijn actief in diverse sectoren, waaronder voeding, groen, bouw, productie en logistiek.

Bij SRS Personeel wordt er gestreefd naar persoonlijk contact, korte lijnen en op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten.