Waarom een camerasysteem kiezen?  

Onze camerasystemen helpen bij het oplossen van allerlei problemen waar je tegenaan kan lopen in de bedrijfsvoering. De toegevoegde waarde is enorm. Naast dat het preventief werkt met betrekking tot diefstal en vandalisme kan het kosten besparen, helpen om efficiënter te werken en kunnen bedrijfsprocessen gemonitord worden.

Voordelen van een camerasysteem 

  • Gevoel van veiligheid  
  • Preventie van diefstal en vandalisme
  • Efficiënter werken  
  • Monitoren bedrijfsprocessen 

Meteen aan de slag?

Rene vertelt je graag wat er allemaal mogelijk is.

Mobiele telefoon icon 0182 – 630 966

Voordelen van Flexcom

Gespecialiseerd  

Er zijn heel veel verschillende camera’s beschikbaar. De keuze welke camera het beste is, daar helpen wij bij. Een aantal van onze accountmanagers zijn gespecialiseerd in camerabewaking en kunnen alles vertellen over de beste oplossing voor je situatie.  

Integratie 

Camerabewaking heeft bovendien invloed op allerlei zaken met betrekking tot het datanetwerk. Hier houden wij rekening mee. 

“Flexcom ondersteunt onze bedrijven al jarenlang op het gebied van ICT en mobiele telefonie. Het meedenken in oplossingen zit in het DNA van het bedrijf. Continue waakzaam zijn en vervolgens ook blijven anticiperen op actuele vraagstukken heeft voor ons geleid tot de aanschaf van een camerasysteem. Betrouwbaarheid en meedenken staan bij onze eigen klanten centraal, wat wij dan ook graag terug zien bij onze toeleveranciers. Dit is de reden waarom wij onlangs ons camerasysteem hebben laten aanleggen door Flexcom. Een partij waar je op kan bouwen en denkt in oplossingen om het primaire proces van je bedrijf te verbeteren en te ondersteunen.”

Jeffrey Houtman
Mede-eigenaar Logistiek Centrum Boskoop

Is dit geschikt voor mij? 

Wil je weten hoe camerabewaking jouw organisatie verder zou kunnen helpen? Of hebben jullie momenteel camerabewaking en wil je advies over het aanpassen of uitbreiden hiervan? We informeren je graag over de mogelijkheden.  

René Reijm
Salesmanager

Mobiele telefoon icon 0182 – 630 966

Wil je meer informatie over camerabewaking?

Neem vooral contact op met een van onze accountmanagers.

Neem contact op Pijltje rechts

Ook interessant voor jou?