KPN Cisco Webex

Of het nu eenvoudig bellen, intensief samenwerken, bestanden delen, chatten of videovergaderen is. Webex is voor elke ondernemer de basis voor de digitale werkplek.

KPN InContact

Bellen en gebeld worden via Softphone:

KPN Software Integratie

Bellen vanuit de PC (vanaf PC een vast toestel aansturen):

Receptie Software

Receptie software van KPN EEN is een webapplicatie voor uw pc: Receptie+. De software geeft inzicht in het belverkeer binnen uw bedrijf of afdeling. Daarom is het zeer geschikt voor receptiemedewerkers.

VaMo integratie

Beheer uw KPN EEN omgeving via de KPN EEN MijnGesprek app.