Mobiele telefonie is binnen een organisatie vaak een doorlopend proces. Je hebt niet alleen te maken met een lopend mobiel contract, maar er is vaak ook hardware nodig, er komen nieuwe medewerkers bij en er gaat wel eens een toestel kapot. Kortom. Het beheer van de mobiele abonnementen kan tijdrovend zijn. Daar helpen wij als organisatie graag bij.  

Hoe doen we dit?  

Dit doen we door te inventariseren hoe een organisatie werkt zodat we goed kunnen adviseren welke abonnementsvorm en welke hardware het beste passen.  Daarnaast monitoren we het abonnement van klanten gedurende de looptijd zodat we waar nodig kunnen bijsturen.  

Meteen aan de slag?

Jaap vertelt je graag wat er allemaal mogelijk is

Mobiele telefoon icon 0182 – 630 966

Waarom zou ik voor Flexcom kiezen?  

 • We werken met de beste providers: 
  KPN
  T-Mobile
  Vodafone
  Enreach
 • Wij leveren hardware van alle grote merken  
 • We hebben een eigen Servicedesk
  Wij staan voor je klaar als het gaat om zaken als simwissels, abonnementsinformatie, mutaties en reparaties. Hierdoor hoef je niet lang in de wacht te staan bij een provider, maar krijg je direct antwoord op je vraag of een oplossing voor je probleem.  
 • Mobile Device Management
  Ben je op zoek naar een manier om de zakelijke toestellen binnen de organisatie te kunnen beheren? Dit is mogelijk via de dienst: Mobile Device Management. 
 • Uw smartphone goed verzekerd

Jaap Cammeraat
Accountmanager / Eigenaar

Mobiele telefoon icon 0182 – 630 966

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je weten of jouw abonnementsvorm of hardware goed past bij je organisatie? Of benieuwd naar de voordelen die er te behalen zijn? We informeren je graag over de mogelijkheden.

Neem contact op Pijltje rechts


 

Ook interessant voor jou?