Mastop Totaaltechniek

Samenwerking is altijd prettig met Flexcom, de dames van de receptie zijn altijd vrolijk en opgewekt en binnen Flexcom is zeker kennis over zaken aanwezig. Binnen ons bedrijf hebben we zeer veel abonnementen lopen voor zowel het bellen als voor mobiele dataverbindingen. Gezien de vele aanbieders op dit gebied, zijn wij de samenwerking jaren geleden al aan gegaan met Flexcom. Zij adviseren en helpen ons met de juiste keuzes maken.

Ook onze telefonie op de zaak wordt geregeld door Flexcom. Doordat de vorige provider ging stoppen met hun diensten, zijn wij overgestapt naar het platform van Flexcom zelf. En wat een verbetering is dat! De overgang ging vlekkeloos, dankzij de juiste planning en communicatie. Ook de mogelijkheden op het nieuwe platform zijn zeker verbeterd.
Ook erg handig is bijvoorbeeld de mogelijkheid om thuis te werken en toch normaal via het algemene nummer te kunnen bellen en gebeld te worden.

Wouter Goudriaan | Electrical Engineer

Over Mastop Totaaltechniek

Mastop Totaaltechniek realiseert uitdagende irrigatiesystemen voor groenwanden, zwemparadijzen en daktuinen in binnen en buitenland. Maar ook teeltvloeren, windkeringen en wateropslag.