Logistiek Centrum Boskoop

Flexcom ondersteunt onze bedrijven al jarenlang op het gebied van ICT en mobiele telefonie. Het meedenken in oplossingen zit in het DNA van het bedrijf. Continue waakzaam zijn en vervolgens ook blijven anticiperen op actuele vraagstukken heeft voor ons geleid tot de aanschaf van een camerasysteem.

Betrouwbaarheid en meedenken staan bij onze eigen klanten centraal, wat wij dan ook graag terug zien bij onze toeleveranciers. Dit is de reden waarom wij onlangs ons camerasysteem hebben laten aanleggen door Flexcom. Een partij waar je op kan bouwen en denkt in oplossingen om het primaire proces van je bedrijf te verbeteren en te ondersteunen.

Jeffrey Houtman
Mede-eigenaar Logistiek Centrum Boskoop | Eigenaar Houtman Logistiek

De keuze voor een camerasysteem was voor ons tweeledig. Wij wilden een beter inzicht wat er met onze eigen materialen en fusten gebeurd en een videobewaking voor wat er na openingstijden in en rondom het pand gebeurd. Door het camerasysteem hebben wij een veiligere werkruimte voor onze medewerkers gecreëerd en weten wij wat er gebeurd in onze verwerkingshal bij de inkomende en uitgaande handel/goederen zowel binnen als buiten de openingstijden. Hierdoor kunnen wij adequaat signaleren en reageren op vervreemding van materialen, maar ook fouten makkelijk kunnen worden hersteld of herzien.

Door inzicht te krijgen in de fouten die op werkvloer ontstaan, kunnen bepaalde werkwijzen worden herzien of aangepast om deze fouten in de toekomst te voorkomen. Hierdoor passen wij ons beleid en werkwijze continue actief aan. Dit heeft ons al zodanig veel opgeleverd qua informatie maar ook grote kosten achteraf voorkomen, waardoor wij de complete investering binnen één jaar hebben ‘terugverdiend’.”

René Reijm
Salesmanager

Mobiele telefoon icon 0182 – 630 966

Wil je meer informatie over camerabewaking?

Neem vooral contact op met een van onze accountmanagers.

Neem contact op Pijltje rechts