Logistiek Centrum Boskoop

"Flexcom ondersteunt onze bedrijven al jarenlang op het gebied van ICT en mobiele telefonie. Het meedenken in oplossingen zit in het DNA van het bedrijf. Continue waakzaam zijn en vervolgens ook blijven anticiperen op actuele vraagstukken heeft voor ons geleid tot de aanschaf van een camerasysteem. Betrouwbaarheid en meedenken staan bij onze eigen klanten centraal, wat wij dan ook graag terug zien bij onze toeleveranciers. Dit is de reden waarom wij onlangs ons camerasysteem hebben laten aanleggen door Flexcom. Een partij waar je op kan bouwen en denkt in oplossingen om het primaire proces van je bedrijf te verbeteren en te ondersteunen."

"De keuze voor een camerasysteem was voor ons tweeledig. Wij wilden een beter inzicht wat er met onze eigen materialen en fusten gebeurd en een videobewaking voor wat er na openingstijden in en rondom het pand gebeurd. Door het camerasysteem hebben wij een veiligere werkruimte voor onze medewerkers gecreëerd en weten wij wat er gebeurd in onze verwerkingshal bij de inkomende en uitgaande handel/goederen zowel binnen als buiten de openingstijden. Hierdoor kunnen wij adequaat signaleren en reageren op vervreemding van materialen, maar ook fouten makkelijk kunnen worden hersteld of herzien. Door inzicht te krijgen in de fouten die op werkvloer ontstaan, kunnen bepaalde werkwijzen worden herzien of aangepast om deze fouten in de toekomst te voorkomen. Hierdoor passen wij ons beleid en werkwijze continue actief aan. Dit heeft ons al zodanig veel opgeleverd qua informatie maar ook grote kosten achteraf voorkomen, waardoor wij de complete investering binnen één jaar hebben ‘terugverdiend’."

Jeffrey Houtman
Mede-eigenaar Logistiek Centrum Boskoop | Eigenaar Houtman Logistiek

Over LCB:

Logistiek Centrum Boskoop is opgericht met als doel het organiseren en het optimaliseren van al het (agro)logistiek in Greenport regio Boskoop. Hierbij streven zij naar een goede professionele dienstverlening, een uitgebreid dienstenpakket en een goede service van ons vakkundig personeel.

Klanten hoeven zich niet meer druk te maken over de logistieke afhandeling van hun order. Het logistiek centrum biedt voldoende mogelijkheden voor iedere vorm van op- en overslag, waarbij de corebusiness draait om de boomkwekerijsector. LCB draagt de zorg en verantwoordelijkheid over de materialen en producten die bij ons voor op- en/of overslag komen. Tevens zorgen zij voor een goede registratie en verwerking van uw goederen met de juiste fustafhandeling van onder andere veenmanskisten, (box)pallets en CC-karren. Via het eigen registratiesysteem wordt het fust op saldo gezet die altijd inzichtelijk zijn voor de klant en ook op aanvraag te verkrijgen zijn.

Producten worden zo goed en efficiënt mogelijk geladen op karren en (box)pallets. Zij verdichten en verpakken de karren en (box)pallets zodat u zo min mogelijk transportkosten voor uw rekening krijgt. Op deze manier dragen zij bij aan goed, veilig en kosten reducerend transport waarbij uw (gekochte) producten zo goed en veilig mogelijk van A naar B worden getransporteerd. Samen met de zusterbedrijven Houtman Logistiek (transport) en Hoco Containerverhuur (verhuur van CC-karren en CC-platen) bieden zij in de breedste van het woord logistiek diensten aan waarmee zij DE logistieke dienstverleners van de regio Boskoop zijn waar men niet omheen kan en ook echt een sleutelrol vervullen in de boomkwekerijsector!

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding