Array Industries

In verband met de uitbreiding van ons bedrijf waren wij op zoek naar een partij die ons een modern camerasysteem kon leveren. Na al een aantal jaar positieve ervaring met het VOIP telefonieplatform van Flexcom, ken ik Flexcom als een partij die kwaliteit levert op een persoonlijke en meedenkende werkwijze.

Samen met René van Flexcom hebben we een camera plattegrond en wensenlijst voor het nieuwe systeem gemaakt. Op basis hiervan heeft Flexcom een voorstel gedaan, met verschillende type camera’s voor verschillende toepassingen. Vooral het meedenken met onze specifieke wensen en uitdagingen van het gebouw heb ik als erg prettig ervaren. De prijs was aantrekkelijk en de oplossing sloot goed aan bij mijn wensen. Na het geven van de opdracht zijn de voorbereidingen netjes volgens afspraak uitgevoerd. De daadwerkelijke installatie verliep in eerste instantie helaas wat stroef, maar dat is later netjes goedgemaakt.

We hebben gekozen voor een uitgebreide reeks camera’s waarmee het systeem eigenlijk een dubbele functie heeft. Enerzijds gebruiken we onze camera’s (vanzelfsprekend) voor 24/7 beveiligingsdoeleinde. Daarnaast gebruiken we het systeem voor het operationele overzicht in en rond het pand. Zo monitoren we de logistieke bewegingen en vorderingen in onze fabriek. Dit doen we door middel van meerdere overzichtscamera’s en beeldschermen in het pand.

Jeffrey Ernst
Manager Operations l Array Industries

Over Array:

Array Industries is emission control specialist. Zij ontwerpen en realiseren voor én samen met hun opdrachtgevers de best mogelijke oplossing op het gebied van industriële emissiebeheersing (geur, warmte, geluid en vervuiling). Van schoorsteen voor een stoomketel tot complex NSCR systeem voor een biomassa energiecentrale.

Array ontwerpt en vervaardigt uw emission control product op maat!
What is your emission challenge?

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding