Samsung brengt nieuwe A-serie

In navolging van de nieuwe Samsung S23 line-up, zijn inmiddels ook de nieuwe toestellen in de A-serie beschikbaar. Het gaat hier om de Galaxy A14, A34 en A54. Alle toestellen beschikken over 5G.

De A serie is erg populair, zeker ook in de zakelijke markt, vanwege de uitstekende specificaties en hun aantrekkelijke prijs.

Galaxy A14

De Galaxy A14 5G wordt geleverd in vijf verschillende kleuren, heeft een 6.6 inch scherm, 4 camera’s (waaronder een 50 MP main camera en 13 MP front camera) en een batterijduur tot twee dagen.


Galaxy A34

De Galaxy A34 5G heeft een IP67 certificering (stof- en waterdicht tot 1 meter diepte) en een Super Amoled scherm welke zelfs in de zon een helder beeld geeft.

Ook op dit toestel zitten 4 camera’s (waaronder een 48MP main camera, 13 MP front en een 8 MP ultra wide camera). De A34 heeft bovendien Dolby Atmos toegevoegd, waardoor je geniet van de beste geluidskwaliteit.


Galaxy A54

Het vlaggenschip binnen de A-serie is de A54 5G. Dit toestel wordt geleverd in diverse kleuren, in een strakke behuizing en minimalistische camera.

Het toestel beschikt over dezelfde specificaties als de A34, en verrijkt deze met o.a. Nightography, een 32 MP front camera en 12 MP Ultra Wide camera.

Foto’s verbeter je direct door gebruik te maken van Photo Remaster en Object Eraser.
Met 128GB of 256 GB opslag, plus ondersteuning van een MicroSD kaart van max. 1 TB, heb je alle ruimte om alle momenten op te slaan.


De A-serie toestellen zijn ideaal voor de zakelijke markt. Ze bieden veel kwaliteit en door de lange accuduur weet je zeker dat je zonder bij te laden je werkdag doorkomt.

Koert van den Berg
Commercieel Medewerker

Mobiele telefoon icon 0182 – 630 966

Wil je meer informatie over deze toestellen?

Neem contact op met Koert. Hij vertelt je graag meer over deze toestellen, de opties en de prijzen.

Neem contact op Pijltje rechts