Hoe belangrijk is een goed werkende, snelle en stabiele internetverbinding voor jouw organisatie? De kans dat je dit heel belangrijk vindt, is behoorlijk groot. Logisch, want bijna alle verkeer gaat uiteindelijk over die ene internetverbinding. 

Waarom de focus op snelheid en stabiliteit? 

Wij zien de afgelopen 10 jaar enorm veel verschuiving als het gaat om het gebruik van internet. De datapakketten die verzonden worden, worden alsmaar groter. Een hogere bandbreedte zorgt ervoor dat de gewenste informatie in de snelste tijd bij jou terecht komt. Maar aan de andere kant, mag die hogere bandbreedte en grotere druk op de verbinding niet ten koste gaan van de stabiliteit. Het moet betrouwbaar blijven. Je moet kunnen blijven werken. 

Meteen aan de slag?

Joost vertelt u graag over alle mogelijkheden.

Mobiele telefoon icon 0182 – 630 966

Leuk verhaal, maar wat heb ik er nou echt aan? 

Tijden veranderen. Kiezen voor een internetverbinding via Flexcom heeft een aantal grote voordelen: 

  • Weet wat haalbaar is; wij werken met de beste leveranciers in de markt. Wij weten voor elk adres wat er wel en niet haalbaar is. 
  • Snelle verbinding; we zien dat netwerken worden aangepast en dat verbindingen verbeterd worden. Wij informeren je, zodra de informatie bij ons beschikbaar komt. 
  • Stabiele verbinding; wij monitoren elke verbinding, waardoor dreigingen vooraf al getackeld kunnen worden. 
  • Onbezorgd werken; door de stabiliteit en een passende oplossing bij jullie doelstellingen kunnen collega’s zorgeloos doorwerken.  
  • Wij hebben de kennis, ook op het gebied van datanetwerken en WiFi, waardoor wij je compleet kunnen ontzorgen.  
  • Klaar voor de toekomst; Altijd up-to-date, klaar voor morgen.  

Hoe nu verder? 

Een goede internetverbinding staat voor veel organisaties hoog op de lijst van wensen. Logisch, want internet wordt steeds belangrijker. We werken vanuit de cloud, gebruiken steeds meer video en streamen tussentijds ook nog andere media, zoals actuele camerabeelden of een  
werkdag-durende-playlist op Spotify.  

Wij helpen jou in het doolhof van internetverbindingen: VDSL, BVDSL, glasvezel, coax, 5G… 

Wij gaan graag het gesprek aan over je wensen, de manier waarop de verbinding gebruikt wordt en houden rekening met andere zaken die ook gekoppeld moeten worden.  

Joost Janssen
Accountmanager

Mobiele telefoon icon 0182 – 630 966

Meer weten?

Neem vooral contact op met een van onze accountmanagers. We adviseren graag.

Neem contact op Pijltje rechts

Ook interessant voor jou?