Videobewaking

Videobewaking kan van grote toegevoegde waarde zijn voor uw organisatie. Door uw bedrijfspand te voorzien van camera's kunt u een schat aan informatie verzamelen.

Waarom camerabewaking?

  • Preventie van diefstal en vandalisme
  • Kosten besparen
  • Efficiënter werken
  • Monitoren van uw bedrijfsprocessen

Flexcom kan u hierbij helpen. Wij leveren professionele videobewakingssystemen voor verschillende toepassingen. We hebben een ruim assortiment op het gebied van analoge- en IP-camera's.

Zowel binnen- als buitencamera's, dag- en nachtbewaking (infrarood) met verschillende behuizingen zoals box camera's, dome camera's en beweegbare camera's. Onze camerasystemen zijn via een pc met internetverbinding of via een app op uw smartphone of tablet te benaderen.

Verder zijn er verschillende diensten die Flexcom u kan bieden. Is het nodig uw videosysteem te koppelen aan uw alarmsysteem of wilt u uw intercom koppelen? Wij hebben voor u de oplossing.

Demo omgeving

Collega René Reijm vertelt u, in de video rechts, het een en ander over ons videosysteem. En hij nodigt u uit om vooral eens langs te komen, om onze demo omgeving te ervaren. De koffie staat klaar!

Via onderstaande button kunt u u gegevens achterlaten. Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak. Tot snel!

Wilt u meer informatie over videobewaking?

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding