MS TEAMS, NU VOLLEDIG GEÏNTEGREERD

Sinds Corona is Microsoft Teams een van de meest gebruikte samenwerkingtools beschikbaar. Het is vanaf nu ook mogelijk om MS Teams volledig te integreren met onze Managed Voice 3 oplossing.

U krijgt dan de voordelen van beide werelden, met het behoud van de functionaliteiten van de Managed Voice 3 omgeving.

Totaaloplossingen

De telefoniewereld is volledig veranderd. Ging het vroeger alleen om bellen; tegenwoordig gaat het om het totale communicatie spectrum. Wij noemen dit totaaloplossingen.

De entree van totaaloplossingen in de markt, zijn door de Coronacrisis in een stroomversnelling geraakt.

Door snel te schakelen hebben wij veel organisaties vanaf februari 2020 draaiende kunnen houden, op het gebied van communicatie. Met een totaaloplossing bent u altijd voorbereid op dit soort situaties en blijft uw organisatie goed bereikbaar.

Maar ook buiten crisistijden heeft een totaaloplossing natuurlijk voordelen.

Telefonie

We leveren een internetverbinding en verzorgen de vaste en mobiele telefonie. Indien gewenst is dit volledig met elkaar geïntegreerd, waardoor de bereikbaarheid van u en uw collega’s naar een hoger niveau getild wordt.
Hiermee is het vraagstuk telefonische bereikbaarheid ook meteen opgelost. Elke vast-mobiel gebruiker is op het eigen interne nummer bereikbaar en kan onderdeel zijn van de configuratie van inkomende oproepen.

Online vergaderen

In de tijd van duurzaamheid is het eigenlijk niet meer nodig om uren in de auto te zitten voor een vergadering van een uur. Tegenwoordig kan dit prima via een videocall. Waar veel laptops en tablets voorzien zijn van de benodigde apparatuur, mist dat vaak in een vergaderkamer. Ook hier hebben wij verschillende oplossingen voor.

Messaging

Wij zijn continu met elkaar verbonden via telefoon, social media en bijvoorbeeld Whatsapp. Zakelijk zijn er veel argumenten om een dienst als Whatsapp niet te gebruiken. Hier hebben wij oplossingen voor, waar rekening is gehouden met privacywetgeving en de beveiliging van bedrijfsgegevens.

IT

De totaaloplossing wordt compleet wanneer wij ook uw IT omgeving leveren en beheren. Hiermee creëren wij de perfecte werkplek voor op kantoor, maar waar nodig, ook thuis of remote.

Whitepapers

Speciaal voor u schreven wij twee whitepapers.

  • In de whitepaper 'Stap voor stap naar Zorgeloos Communiceren' leest u over hosted telefonie en met welke onderdelen u rekening kunt houden tijdens uw oriëntatie op een nieuwe omgeving.
  • In de whitepaper 'Thuiswerken, een checklist voor productief thuiswerken', nemen wij u mee langs alle facetten van thuiswerken en wat dit inhoudt voor uw organisatie.
  • Beide hebben een leestijd van ca. 10 minuten.

U download de whitepapers via onderstaande buttons.

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding