Werkwijze

We willen graag een betrokken organisatie zijn. Dit komt ook tot uitdrukking in onze werkwijze. Als klant bij Flexcom heeft u persoonlijk contact met ons team van medewerkers.

Een stap verder

Al tijdens het offertetraject zult u merken dat onze accountmanagers meer doen dan alleen een oplossing aanbieden. Omdat de markten telecom, automatisering en beveiliging veel raakvlakken hebben, zijn ook dit zaken waar wij over nadenken en waarin wij ons blijven ontwikkelen en innoveren.

Dit doen wij omdat we onze klanten graag lange termijn oplossing bieden, welke gericht is op de toekomst. Daarnaast zorgen wij er op deze manier ook voor dat migraties zorgeloos verlopen.

Ook nadat opdrachten zijn opgeleverd blijft het accountmanagersteam nauw betrokken bij uw bedrijf. Contacten worden logischerwijs goed onderhouden en bij wijzigingen en vragen staan wij natuurlijk voor u klaar met raad en daad.

Onze aanpak

Flexcom heeft een eigen aanpak. Ons vertrekpunt? Het professioneel leveren van telecommunicatie diensten.
Na het kaart brengen van uw communicatiestructuur gaan we samen met u aan de slag. We geven u heldere, praktische adviezen over uw communicatie. Door ons advies zijn beslissingen geen sprongen in het diepe, maar zet u duidelijke stappen. Stappen waarmee u zorgeloos kan communiceren.

Betrokken

Flexcom heeft een eigen bedrijfscultuur. Persoonlijke betrokkenheid van medewerkers is de basis van deze cultuur. Onze mensen staan achter én naast u, stellen zich positief kritisch op en tonen durf als het om advisering gaat. Ze ondernemen met u als ondernemer. Om een maximaal rendement uit de samenwerking te halen.

Storing

Als zakelijke klant wilt u de zekerheid dat uw al uw communicatieapparatuur optimaal blijft functioneren, ook buiten kantooruren. Onze storingsdienst is de oplossing om ook bij kleine technische problemen verzekerd te zijn van hulp. Door het afsluiten van een extra SLA (service level agreement) ben u ervan verzekerd dat onze storingsmonteur ook buiten kantooruren voor u klaar staat.

Totaaloplossing

De vaste en mobiele telefoniewerelden kunnen tegenwoordig naadloos met elkaar samengaan. Hiermee creëren wij één nieuwe wereld waarin er, ook zonder applicatie, op een mobiel toestel gebruik kan worden gemaakt van alle functionaliteiten van de hosted telefonie centrale.

Naast het leveren van een vast-mobiel integratie kunnen wij ook de internetverbinding en IT voor u regelen. Hiermee heeft u in Flexcom één aanspreekpunt op het gebied van communicatie.

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding