Werken bij Flexcom

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze klanten over de beste communicatie oplossingen beschikken? Zodat ze zorgeloos kunnen werken aan de groei en het succes van hun bedrijf? Dan hebben we misschien een mooie baan voor jou. Kijk snel en solliciteer.

Werken bij Flexcom betekent werken in een dynamisch team van 20 mensen. Hier vind je een team wat dagelijks verschillende diensten op het gebied van Telecom en IT levert en waarin de klant centraal staat. Onze ambitie is dat klanten zorgeloos kunnen communiceren en als medewerker van Flexcom vind je het een uitdaging om deze ambitie samen te realiseren. Daarnaast vindt je hier een bedrijf met collega’s die elke dag willen groeien als persoon en als professional.

Flexcom vindt groei en werkplezier belangrijk. Dat uit zich in autonomie en het verschil maken met jouw talent.

We bestaan ruim 30 jaar en zijn gevestigd in Waddinxveen. Vanuit deze vestiging werken wij voor bedrijven in alle denkbare branches en sectoren, van lokale eenmanszaak tot nationaal en internationaal actieve ondernemingen. Ook zorginstellingen en stichtingen behoren tot onze klanten.

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding