Wie is Flexcom?

Wij zijn Flexcom, adviseurs op het gebied van telefonie & it. Wij willen ervoor zorgen dat u zorgeloos kunt communiceren. Welkom!

Flexcom is een jonge, middelgrote organisatie met 20 enthousiaste medewerkers. Ons bedrijf is opgericht is 1988 en gevestigd in Waddinxveen. Vanuit deze vestiging werken wij voor bedrijven in alle denkbare branches en sectoren, van lokale eenmanszaak tot nationaal en internationaal actieve ondernemingen. Ook zorginstellingen en stichtingen behoren tot onze klanten.

Flexcom is in 1988 gestart als bedrijf met de focus op installatie en bekabeling van vaste telefonie. In de jaren daarna zijn er verschillende onderdelen waaronder mobiele telefonie bijgekomen. 

In 2013 zijn de zakelijke en particuliere activiteiten gescheiden met de oprichting van telecomwinkel Welcom bij Jaap. Deze winkel richt zich volledig op de consumentenmarkt met de verkoop van smartphones, mobiele abonnementen, accessoires, telefonie- en internetpakketten en energie.

Het portfolio aan producten en diensten van Flexcom is groot. Flexcom levert communicatie in de breedste zin van het woord. Afhankelijk van de communicatiediensten en/of producten die de klant nodig heeft probeert Flexcom het beste pakket aan te bieden zodat onze klant zorgeloos kan communiceren.  

Kijk hier naar onze bedrijfsfilm

 

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding