FTTH Glasvezel in Boskoop

Beste ondernemer, wij hebben goed nieuws voor je.
KPN is gestart met een campagne om glasvezel aan te leggen op geselecteerde gebieden in Boskoop.

Wat is FTTH

FTTH staat voor ‘Fiber to the Home’, wat betekent dat er glasvezelkabels tot aan de voordeur van uw bedrijfspand worden gelegd.

Hierdoor heeft u als zakelijke gebruiker razendsnel internet en kunt u profiteren van vele voordelen.

Hieronder noemen we 3 belangrijke redenen waarom u als zakelijke gebruiker FTTH glasvezel van KPN in Boskoop zou moeten afnemen:

Drie redenen voor FTTH

Snelheid:
Met FTTH glasvezel van KPN in Boskoop beschikt u over een razendsnelle internetverbinding met snelheden tot wel 1 Gbps. Dit betekent dat u snel kunt downloaden en uploaden en geen last meer heeft van haperingen of vertragingen in uw internetverbinding. Hierdoor kunt u efficiƫnter werken en meer werk verzetten in minder tijd.

Betrouwbaarheid:
Het FTTH glasvezelnetwerk van KPN in Boskoop is zeer betrouwbaar en stabiel. Dit komt doordat glasvezelkabels minder storingsgevoelig zijn dan koperen kabels. Hierdoor heeft u als zakelijke gebruiker minder last van storingen en kunt u altijd rekenen op een stabiele internetverbinding.

Toekomstbestendigheid:
Met FTTH glasvezel van KPN in Boskoop bent u als zakelijke gebruiker klaar voor de toekomst. Het gebruik van internet blijft namelijk groeien en met glasvezel bent u verzekerd van een snelle en betrouwbare internetverbinding, ook als de vraag naar data groter wordt.

Meteen aan de slag?

Laat hieronder je gegevens achter. Een van onze accountmanagers neemt hierna contact met je op om de opties en mogelijkheden door te nemen.

Schrijf je in voor KPN FTTH Glasvezel

Adres
Naam(Vereist)