Internet Advies

Door antwoord te geven op een aantal vragen, geeft u ons informatie omtrent het gebruik van uw internetverbinding. Druk op onderstaande knop om hier gebruik van te maken.

Internet & Netwerkbekabeling

Een internetverbinding en een goed datanetwerk is een van de belangrijkste leveraders van een organisatie.
Flexcom levert op alle eigen internetverbindingen de dienst Flexcom Draytek Vigor ACS.

Internet

Flexcom levert, configureert en beheert alle mogelijke internetverbindingen. Na een controle op technische mogelijkheden weten we welke internetverbinding er op uw locatie leverbaar is.
We werken met de beste apparatuur, wat de kwaliteit en stabiliteit van de internetverbindingen ten goede komt.

Afhankelijk van uw locatie leveren wij: glasvezelverbindingen en koperverbindingen (BVDSL, VDSL etc.).

NETWERKBEKABELING
Alle montage van telefoon/data en glasvezelbekabeling behoort tot ons vakgebied. Onze gecertificeerde telecommonteurs leveren hoogwaardige kwaliteit en garanderen de werking van uw bekabeling en wifi-netwerk. Hiermee is uw organisatie op de toekomst voorbereid.

Flexcom bekijkt wat u nodig heeft om alles uit uw internetverbinding te halen. Afhankelijk van uw wensen verzorgen wij wifi-netwerken op maat. Wij faciliteren o.a. MKB bedrijven, basisscholen, middelbare scholen, hoger beroepsonderwijs, ziekenhuizen en klinieken.

WIFI
Een goed werkende WiFi omgeving is natuurlijk van groot belang. Eén persoon maakt dagelijks gebruik van gemiddeld twee apparaten die aan een WiFi netwerk wordt gekoppeld. Dit heeft logischerwijs impact voor uw organisatie en de inrichting van deze. Wij invenstariseren uw wensen en maken een op maat gemaakt voorstel.

Wilt u meer informatie over internet & netwerkbekabeling?

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding