Verbeter uw bedrijfsvoering met een device op maat

nieuws15 februari 2019

De tijd dat generieke kantoorplekken de standaard waren is al even voorbij. De moderne werkplek staat in het teken van mobiliteit en flexibiliteit. Daar wordt onder andere invulling aan gegeven met devices op maat. Dat is natuurlijk geen toeval. Een aantal redenen waarom devices op maat uw collega’s nog meer uit hun werkdag laten halen.

Betere productiviteit
Een belangrijk aandachtspunt is dat devices het leven van u collega’s makkelijker zouden moeten maken. Hun zakelijke devices zouden daarom moeten aansluiten bij hun belangrijkste taken. Daarnaast speelt ook persoonlijke voorkeur een rol. Als uw collega privé gewend is aan Android-devices heeft het weinig zin hem te voorzien van een iOS-device. Betrek uw collega bij het keuzeproces en de keuze wordt alvast een stuk eenvoudiger.

Betere dataveiligheid
Stel, u voorziet de collega van een device waar hij eigenlijk niet lekker mee kan werken. Wat gebeurt er dan? De kans is aanwezig dat hij in plaats daarvan zijn privédevice inzet voor zijn werk. En dat is niet altijd even veilig. Privédevices zijn namelijk vaak minder goed beveiligd dan zakelijke alternatieven. Daardoor kunnen datalekken in de hand worden gewerkt, met alle mogelijke gevolgen van dien. Het kiezen van een passend zakelijk device helpt dit eenvoudig te voorkomen.

Betere medewerkerstevredenheid
Door uw collega’s te voorzien van een device op maat toon u aan betrokken te zijn bij hun taken. Dat is een teken van goed werkgeverschap. Uw collega zal zich gewaardeerd en gesteund voelen door de organisatie. Dat leidt tot een hogere medewerkerstevredenheid. En u weet: hoe lekkerder uw collega’s in hun vel zitten, hoe beter dat is voor de productiviteit van de organisatie.

Betere klanttevredenheid
Voorzie uw collega’s van een device op maat en zij worden in staat gesteld om hun taken optimaal in te vullen. Daardoor kan er sneller worden ingespeeld op klantverzoeken. Die snelheid van handelen betaalt zich uit in een hogere klanttevredenheid. En dat is natuurlijk hartstikke goed voor uw business.

Zo ben u in één keer klaar
Wil u helemaal zeker weten dat u de juiste keuze maakt op het gebied van devices? Dan is het altijd een goed idee om dit vraagstuk bij een van onze specialisten neer te leggen. Hiervoor kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!

 

< Naar nieuwsoverzicht

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding