T-Mobile presenteert abonnement met onbeperkte data en bellen voor een vast bedrag

nieuws16 januari 2017

T-Mobile heeft een nieuw mobiel abonnement onthuld onder de naam Go Unlimited EU. Hiermee kunnen zakelijke gebruikers onbeperkt bellen, sms’en en internetten binnen de gehele Europese Unie. Voor een vast bedrag per maand.

Zakelijk abonnement zonder restricties

Het Go Unlimited EU-abonnement is het eerste abonnement dat de gebruiker voorziet van onbeperkte mobiele mogelijkheden binnen de hele EU. Zonder nare financiële verrassingen achteraf. Kleine kanttekening: de onbeperkte databundel kan tot 60 dagen per jaar worden gebruikt in de EU. Zakelijke gebruikers die langer in het buitenland verblijven worden daarna overgezet naar een databundel van 10 GB per maand. Bellen en sms is wel volledig onbeperkt.

Overigens heeft T-Mobile wel een maatregel ingebouwd die het massaal downloaden van zeer grote bestanden moet tegengaan. Nadat 5 GB per dag is verbruikt moeten gebruikers per extra GB een aanvullende bundel activeren. Dit kost niets extra en voorkomt het downloaden van bijvoorbeeld mogelijk illegale zware content.

Abonnement in meerdere smaken verkrijgbaar 

De Go Unlimited-bundel is vooralsnog alleen beschikbaar als tweejarig sim only-abonnement. Naast deze bundel biedt de provider ook een EU + USA-bundel aan. Deze zorgt voor dezelfde mogelijkheden binnen de Verenigde Staten en is iets duurder. Daarnaast zijn er een aantal uitgekledere abonnementen verkrijgbaar. Deze bieden onbeperkt bellen en sms in Nederland, maar beperktere mogelijkheden daarbuiten. 

Perfecte oplossing voor de mobiele gebruiker

Met de nieuwe bundels biedt T-Mobile een passend antwoord op de groeiende mobiliteit van de moderne professional. Zakelijke gebruikers kunnen nu onbeperkt gebruikmaken van alle online verbindingen op de smartphone. Zo kan men zorgeloos grote zakelijke bestanden downloaden. Ook cloudtoepassingen die veel data vereisen, zoals videovergaderen, kunnen probleemloos worden gebruikt. De mobiele gebruiker wordt dus voorzien van de best mogelijke bereikbaarheid en productiviteit.

< Naar nieuwsoverzicht

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding