Samsung S8 vanaf nu verkrijgbaar

nieuws3 mei 2017

Samsungs nieuwste mobiele vlaggenschip, de Samsung S8, is vanaf nu beschikbaar. Deze premium smartphone is ontworpen voor de mobiele gebruiker die net even meer wil. De opvolger van de zakelijk zeer populaire S7 bevat een aantal interessante specificaties voor zakelijke mobiele gebruikers. Een overzicht van de beste features voor zakelijk gebruik.

Infinity Display

De S8-toestellen bieden 18 procent meer beeld in vergelijking met de Galaxy S7. Dit komt door het Infinity Display dat doorloopt tot aan de zijkanten. Dit is geheel gemaakt van Gorilla Glass 5, dat het toestel goed beschermt tegen vallen. Het grotere display is niet van invloed op de totale grootte van het toestel; de Galaxy S8 is even groot als de Galaxy S7. Het grotere display zorgt voor tal van zakelijke voordelen, zoals beter beeld bij videobellen.

Irisscanner 

Mobiele beveiliging is tegenwoordig een must. Samsung erkent dit en heeft de Galaxy S8 voorzien van zowel een vingerafdrukscanner als een irisscanner. Deze toepassing kan overigens ook worden gebruikt voor het invullen van wachtwoorden op websites. Hierdoor is de S8 bijzonder goed beveiligd. Ideaal voor de zakelijke gebruiker die veel gebruikt maakt van zakelijke apps en veel zakelijke data op zijn smartphone opslaat

Hoogstaande behuizing

De S8 en S8+ zijn vervaardigd uit glas en aluminium. De bezels (randen) zijn dunner geworden ten opzichte van de S7. De fysieke homeknop is verdwenen en zit ingebouwd in het display. Dit zorgt voor een strakke en bijzonder stevige behuizing. Het geeft de Samsung S8 een moderne en professionele uitstraling.

Convertible Wireless Charger 

De Convertible Wireless Charger maakt een einde aan onhandige oplaadkabels, die niet altijd even makkelijk kunnen worden gebruikt. Door de Galaxy S8 simpelweg op de Convertible Wireless Charger te leggen wordt het toestel opgeladen. Een bijzonder handige toepassing voor de zakelijke gebruiker die vaak op plekken is waar opladen met een kabel minder handig is. 

Veilige map

Een andere toepassing op het gebied van veiligheid is de Veilige map. Bestanden die in deze map worden gezet kunnen niet door anderen worden ingezien. Deze toepassing is ideaal voor de zakelijke gebruiker die gevoelige zakelijke bestanden veilig wil opslaan. 

Samsung DeX 

Samsung DeX is een apart verkrijgbaar docking station. Hiermee kunnen de Galaxy S8-toestellen worden ingezet als desktop. Door de Galaxy S8 in het dock te klikken ontstaat een omgeving gebaseerd op Android die volledig toegang biedt tot alle apps. Ook is het mogelijk om een beeldscherm aan te sluiten op het DeX Station via HDMI. Wanneer de gebruiker ook nog een muis en toetsenbord aansluit ontstaat een volwaardige desktopomgeving.

IP68-certificering 

Beide Galaxy S8-modellen zijn IP68-gecertificeerd. Hierdoor zijn ze stof- en waterbestendig. Dit maakt de smartphone geschikt voor omgevingen waar zakelijke gebruikers veel te maken hebben met water en/of stof, zoals industriële locaties.

Samsung Bixby 

Deze virtuele assistent werkt op basis van het ingeven van commando´s. Met Bixby Voice kunnen gebruikers spraakopdrachten geven. Denk hierbij aan het inplannen van agenda-items. Bixby Voice zal beschikbaar worden gemaakt in Q2 2017. Bixby Vision geeft informatie op basis van foto’s of afbeeldingen. Het is onder andere mogelijk om tekst te vertalen door er een foto van te maken. Daarnaast kan de gebruiker informatie ontvangen over producten of gebouwen door deze te fotograferen. 


De Samsung Galaxy S8 en S8+ zijn vanaf nu verkrijgbaar.

< Naar nieuwsoverzicht

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding