Negen redenen om te kiezen voor een Samsung Galaxy S9

nieuws23 maart 2018

Samsung heeft met de Samsung Galaxy S9 en 9+ opnieuw twee toptoestellen aan haar portfolio toegevoegd. Beide premium modellen zijn voorzien van talloze interessante functionaliteiten die de gebruikerservaring naar een hoger niveau tillen. Ook de zakelijke gebruiker heeft met de Galaxy S9 een waardevol toestel in handen. Negen sterke punten van deze nieuwe devices.

1. Supersnelle processor en veel werkgeheugen

De Samsung Galaxy S9 en S9+ zijn voorzien van een supersnelle Exynos 9810-processor. De Galaxy S9 is daarnaast voorzien van 4 GB werkgeheugen, de Galaxy S9+ van 6 GB. Dat zorgt voor optimaal gebruiksgemak op het gebied van applicaties en multimediatoepassingen. 

2. Uitgebreide multitaskmogelijkheden

Gebruikers kunnen met de Galaxy S9 en 9+ moeiteloos multitasken. Beide toestellen zijn voorzien van het Infinity Display, dat we kennen van de S8 en Note8. Het display heeft een beeldverhouding van 18,5:9. Het beeld is daardoor wat langer dan normaal. Dat is erg handig bij het gebruik van apps en het lezen van websites. Met de App Pair-optie kun je twee vooraf ingestelde apps naast elkaar openen. Denk aan je agenda en e-mail. En dat is natuurlijk goed voor je productiviteit. 

3. Uitmuntende camera

Een van dé kenmerken van de Galaxy S9-toestellen is de camera. Deze behoort tot de beste van dit moment. De camera’s zijn voorzien van diverse innovatieve opties waarmee foto’s in alle lichtomstandigheden van zeer hoge kwaliteit zijn. De Galaxy S9+ is zelfs voorzien van een dubbele camera waarmee scherptediepte-effecten kunnen worden gecreëerd. 

4. Sterke beveiliging

Ook op het gebied van databeveiliging stellen de toestellen niet teleur. Zowel de Galaxy S9 als de S9+ heeft een vingerafdrukscanner, irisscanner en gezichtsherkenning. Daarmee zijn de toestellen sterk beveiligd op basis van persoonlijke kenmerken. Ook de Veilige map, bekend van onder andere de Galaxy S8, is weer aanwezig. In deze extra beveiligde map kunnen gebruikers privacygevoelige bestanden en documenten opslaan. 

 5. Stof- en waterdicht

 Beide toestellen zijn IP68-gecertificeerd. Dat betekent dat ze stof- en waterdicht zijn. De toestellen kunnen daardoor ook prima worden gebruikt in meer industriële omgevingen.

6. Uitbreidbaar geheugen 

Met de Galaxy S9-toestellen behoren opslaglimieten vrijwel tot het verleden. Standaard zijn beide modellen voorzien van 64 GB opslaggeheugen. Dat kan met een microSD-kaart worden uitgebreid tot maar liefst 400 GB.

7. Snel en draadloos opladen

Dankzij de Fast Charging-technologie laden de telefoons razendsnel op. Bovendien kunnen ze draadloos worden opgeladen met de nieuwe Wireless Charger Stand. 

8. Dubbele speakers 

Beide toestellen zijn aan de boven- en onderzijde voorzien van speakers met Dolby Atmos-technologie. Dat zorgt voor een indrukwekkende surround-ervaring. De speakers produceren bovendien tot 40 procent harder geluid. Je videoconferenties klinken zo nóg duidelijker. 

9. Android Oreo

De Galaxy S9-toestellen zijn standaard voorzien van Android Oreo 8.0. Deze versie van het populaire Android-besturingssysteem zorgt ervoor dat de telefoons nog sneller opstarten dan voorheen. Ook biedt deze Android-versie nieuwe multitaskmogelijkheden en diverse opties voor sterke beveiliging.

< Naar nieuwsoverzicht

Onze site maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk onze privacyverklaring.

Sluit melding