Commercieel medewerker binnendienst

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Het betreft een fulltime functie.

Wie zijn wij? 

Flexcom is een gespecialiseerde telecompartner voor de zakelijke markt in de regio Zuid-Holland. Met onze telecomoplossingen
willen wij ervoor zorgen dat onze klanten zorgeloos kunnen communiceren.

Wat ga je doen?

Als commercieel medewerker speel je een centrale rol binnen de organisatie en ben je verantwoordelijk voor commerciële activiteiten op het gebied van mobiele telefonie. Je signaleert verkoopkansen en neemt hierop zelfstandig actie. Daarnaast houd je je bezig met het opstellen van offertes, invoeren en verwerken van geplaatste orders, bieden van telefonische ondersteuning en het te woord staan van klanten in de showroom voor de verkoop van mobiele telefonie en alles wat daarbij hoort.

Wat heb je in huis?

- Afgeronde MBO opleiding niveau 4
- Representatief en goede gevoel voor verhoudingen
- Commercieel en servicegericht
- Goede communicatieve en administratieve vaardigheden
- Gemotiveerd om te leren
- Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
- Woonachtig in de omgeving van Waddinxveen

Wij bieden

Flexcom biedt een uitdagende baan bij een professionele en persoonlijke organisatie met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Flexcom biedt prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenvoorziening in een jong en enthousiast team.

Reageren 

Wil je solliciteren? Stuur dan joe CV en motivatie naar c.vdbosch@flexcom.nl