Mobiele telefonie

Mobiele telefonie is niet meer uit ons leven weg te denken. Voor de zakelijke markt geldt telefonie vaak als één van de belangrijkste pijlers van een bedrijf. Hoe staat het met het belgedrag? Hoe staat het met het steeds belangrijker wordende dataverbruik? Heeft u nog het overzicht over uw kosten en abonnementen?

Flexcom helpt u bij het maken van deze keuzes en het creéren van overzicht. Wij werken samen met de grootste providers van Nederland: KPN, Telfort, Vodafone en T-mobile. Een bewuste keuze, omdat kwaliteit voor ons bovenaan staat. Samen met deze partners zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kan communiceren. Wat mag u van ons verwachten?

- Onafhankelijk advies
- Volledige analyse van uw facturen
- Een groot en actueel assortiment smartphones, tablets en
  accessoires.
- Begeleiding van porteringstrajecten
- Service op het gebied van mobiele trajecten, mutaties, simwissels,
  bellen in het buitenland etc.

Gedurende de looptijd van het contract blijft Flexcom met u meedenken. Daarnaast houden wij de einddata van uw abonnementen in de gaten en komen wij op het juiste moment met en verlengingsvoorstel, zodat u niet teveel gaat betalen voor dezelfde diensten. 
Daarnaast bieden wij oplossingen op het gebied van handsfree bellen. Hebben wij een reparatieservice en bieden wij oplossingen voor uw wagenpark met behulp van een Track & Trace systeem.


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Besparen op uw telefonie? Dat doet u gegarandeerd bij Flexcom. Vul onderstaand formulier in en upload uw laatste telecomfactuur! Onze adviseurs doen u dan een voorstel op maat.