Vacature Telefoniste/Commercieel medewerker

nieuws26 februari 2018

We zijn op per direct zoek naar een telefoniste/commercieel medewerker. Dit is een tijdelijke functie ivm de vervanging van een zieke medewerker.

Flexcom is een gespecialiseerde telecompartner voor de zakelijke markt in de regio Zuid-Holland.  Met onze telecomoplossingen willen wij ervoor zorgen dat onze klanten zorgeloos kunnen communiceren.

Wat ga je doen?

Als telefoniste / commercieel medewerker speel je een centrale rol binnen de organisatie. Je bent zowel telefonisch als in de showroom het eerste aanspreekpunt voor alle klanten, prospects, leveranciers en opdrachtgevers die Flexcom bezoeken. Je bent daarmee het gezicht van Flexcom naar buiten toe. Je ontvangt doorlopend bezoek in de showroom en je weet het iedereen op professionele direct naar zijn zin te maken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klantvragen en natuurlijk waar mogelijk help je de klant met zijn of haar klantvraag. Je stimuleert de verkoop van het assortiment door klanten actief en enthousiast te ontvangen.

Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van de afdeling verkoop. (zoals invoeren van orders, afspraken inplannen, post, bestellingen, afhandelen reparaties, klantvragen uitzoeken en overige voorkomende administratieve werkzaamheden)

Wat heb je in huis?

· Gemotiveerd om klanten 100% tevreden te stellen
· Representatief en goede gevoel voor verhoudingen
· Over goede communicatieve en administratieve vaardigheden beschikt
· Gemotiveerd om te leren
· MBO werk- en denkniveau
· de Nederlandse taal goed kan spreken en schrijven
· Woonachtig in de omgeving van Waddinxveen

Overig

Relevante werkervaring in deze branche is welkom, maar geen vereiste.

Ons aanbod 

Flexcom biedt een uitdagende baan bij een professionele en persoonlijke organisatie met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Flexcom biedt prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Wil je solliciteren? Stuur dan je cv en motivatie naar c.vdbosch@flexcom.nl

< Naar nieuwsoverzicht