Flexcom sponsort Haga shuttle voor gastvrij patiŽntenvervoer

nieuws3 mei 2017

25 April vond de onthulling plaats van de Haga 'shuttle'. Een elektrische shuttlebus die patiŽnten van het parkeerterrein van het Hagaziekenhuis naar de entree vervoert.

 Shuttlebus onthuld

In aanwezigheid van Marjolein Tasche, directievoorzitter HagaZiekenhuis, Dominique Deguelle, voorzitter HagaVrienden en Rens Vrolijk, bestuurslid HagaVrienden, werd de spiksplinternieuwe shuttle op dinsdag 25 april in feestelijke entourage onthuld. 

Flexcom levert als sponsor van de shuttlebus een bijdrage aan het vervoer van bezoekers naar de entree van het HagaZiekenhuis. Directeur Jaap Cammeraat: "Het Hagaziekenhuis is al jarenlange een goede klant van Flexcom, we dragen met dit project graag ons steentje bij aan gastvrij patientenvervoer."

De verbouwing bij het HagaZiekenhuis op locatie Leyweg is onlangs afgerond. Daardoor is de afstand tot de entree van het ziekenhuis vanaf de parkeerplaats flink vergroot. Dankzij de shuttle is die afstand geen probleem meer. De shuttlediensten waar patiënten van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 tot 16.30 uur gebruik van kunnen maken, worden verzorgd door vrijwilligers van het ziekenhuis. 

< Naar nieuwsoverzicht